Pure relaxation at the foot of the Hunau
Vier oder sechs Tage Erholung pur am Fuße der Hunau - genießen Sie einen Kurzurlaub im Landhotel Albers.

Culinary dreams

Our menu suggestions for your event

To make it easier for you to plan your event, your party, your wedding or your family celebration with us at the Landhotel Albers, our kitchen crew has personally created some menu suggestions for you. Because we know: A successful event, which you and your guests will still talk about years later, stands and falls with the food. That's why we set ourselves particularly high standards in this area.

Our team gives its all for every celebration and banquet. Our tried and tested family recipes have been delighting our guests for generations. And the freshest ingredients, regional and specially selected products from the region as well as the finest spices make the taste experience really perfect.

Of course, we also fulfil your individual wishes or vary the menus. The chef will be happy to advise you personally. Arrange a consultation appointment at Landhotel Albers today. You can browse through our suggestions here in advance:

Menü 1 :

Hausgeräucherte Entenbrust  auf jungem Lauch mit Portweingelee

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Essenz von frischen Pilzen mit Champignonmikado

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Souflée von Lachs und Zander auf Safransauce mit Wildreis

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Bödefelder Rinderfilet "Sous Vide gegart",  im Kartoffelring angerichtet, mit Kräuterkruste, Romanesko, Kartoffelplätzchen und Madeirasauce

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Marzipanmousse auf Fruchtspiegel mit Schokoladenerde

Menü 2 :

Tatar von hausgebeiztem Lachs  mit Limoneschmand an Reibeplätzchen

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Klare Tomatensuppe  mit Estragon-Quarkklößchen

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Tortellini von der Garnele mit Jacobsmuschel und Hummerrahm

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Wildschweinrücken mit Kirsch-Pfeffersauce, Mandelbrokkoli und Haselnußschupfnudeln

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Zweierlei Parfait von der Schokolade mit Orangenkompott in der Hippenschale

Menü 3 :

Hausgeräucherter Hirschschinken  mit marinierten Melonenkugeln

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Duet of yellow and red peppers

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Lasagne von der Scholle und Blattspinat in Safransauce mit Confit von der Kirschtomate

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Gefüllte Perlhuhnbrust mit Trüffeljus, Vichy Karotten und Kartoffelplätzchen

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Dessert variations "Albers

(Let yourself be surprised)

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